Us recordem que el proper dissabte 20 de maig de 9.30 h a 13.30 h celebrarem a l’estadi Can Dragó les XIII Olimpíades Sant Miquel, emmarcades en els actes de la Festa Esportiva i Cultural del Col·legi del curs 2016-17. Hi participarem més de 450 esportistes entre alumnes (P-5, primària i secundària), pares i professors.

Els acompanyants us haureu de dirigir a la grada principal de l’estadi, situada davant de la recta principal. Està situada baixant les escales a la dreta un cop passada la porta d’accés a les pistes. Els/les esportistes us haureu de dirigir a la zona situada a l’esquerra de la pista d’atletisme.

Heu d’estar molt atents a la megafonia per on s’anunciaran els participants de cada competició.

Tots els assistents a les Olimpíades han de vigilar de no destorbar les zones destinades a curses i llançaments, per tant us preguem que no baixeu a les pistes a fer fotografies o gravacions en vídeo, intenteu fer-les des de les grades; l’escola facilitarà l’accés a les fotografies de la jornada.

La jornada atlètica constarà de les següents parts:

9.15     Arribada de la cursa no competitiva de pares i mares (del col·legi a l’estadi, convocatòria 8 hores al col·legi).

9.30     Desfilada inaugural de tots/es els/les participants.

9.45     Proves de mig fons i longitud.

10.45   Proves de velocitat i llançament de pes.

11.05   Curses de relleus P5.

11.15    Proves de velocitat: pares i mares.

11.45   Curses de fons: alumnes i pares/mares.

12:00   Curses de relleus.

12.25   Sortejos.

12.45   Continuació de les curses de relleus.

13:30   Lliurament, a cada esportista, duns records per la seva participació a les XIII Olimpíades Sant Miquel.

Volem agrair la col·laboració desinteressada d’aquelles famílies que ens heu fet arribar objectes de regal per poder obsequiar amb un detall a tots els participants. Aquest any ha estat, novament, magnífica.

Moltes gràcies !!!

Us recordem que Can Dragó es un recinte amb molt poques zones d’ombra, per tant heu de tenir la precaució de posar-vos protector solar abans de participar en les proves. La gorra ha de ser un altre element imprescindible.

I per acabar, us informem que a l’estadi hi haurà un servei de bar solidari gestionat pel grup de mares “Itapúa“.

El cartell guanyador de les XIII Olimpíades és de Martí Abaurrea de 2n ESO A.