Al llarg de tot el dia d’avui, 29 de setembre,  hem celebrat la festivitat de Sant Miquel, patró del Col·legi, en el pati superior, asseguts per grups de convivència estable, a l’aire lliure. Davant les circumstàncies sanitàries actuals hem optat per fer actes diferents a cada etapa en lloc d’un acte unitari al pati.

Els diferents actes han estat conduïts pels responsables de l’equip de Pastoral. Hem reflexionat sobre el lema «Apassionats x la vida», per les coses boniques i les coses ben fetes. Arran de les consequències provoades per l’erupció del volcà a La Palma, també hem reflexionat sobre els autèntics valors a la vida. Finalment, a primària, un grup d’alumnes ha presentat una coreografia que hem acompanyat des dels nostres llocs. Els profes s’han animat i han replicat de forma improvisada la mateixa coreografia sobre la cançó escollida per al lema d’aquest any, “La vida es bonita”, de Rosana.

Els alumnes més petits, de P4 i P5 d’Educació Infantil, han omplert un mural del logo amb allò que més els apasssiona de la vida.

Aquí en teniu una mostra fotogràfica. Esperem que us agradin.