Divendres 22 d’octubre vam celebrar la festa del P. Chevalier, fundador dels Missioners del Sagrat Cor.

Aquest any la celebració ha estat una mica especial per ser l’any de la beatificació del P. Josep Maria Gran, missioner del Sagrat Cor i exalumne del Col·legi.

Els alumnes van treballar la figura del P. Josep Maria Gran, i del P. Julio Chevalier, tot destacant aspectes importants de la seva vida, que va transcórrer entre Espanya i Guatemala.

Els nens i nenes d’infantil van ballar, al pati d’infantil,  una dansa típica de Guatemala, guarnits amb una bufanda tradicional elaborada per ells. Tot seguit van berenar a la classe.

Els alumnes de primària van celebrar la festa al pati. Respectant els grups bombolla, van gaudir de l’actuació dels alumnes de 3r de primària, que van ballar una dansa típica de Guatemala. Per acabar-ho d’arrodonir, van acabar amb la tradicional xocolatada.

Els alumnes d’ESO i Batxillerat  van assistir, al llarg de la setmana, a una conferència al Saló d’Actes i van poder  reflexionar a les classes de tutoria sobre la necessitat d’ajudar els altres, tot compartint l’experiència del P. Josep Maria Gran.

La celebració es va incloure dins de la setmana del DOMUND i de la campanya de recollida de roba usada col·laborant amb Caritas.

Aquí en teniu una breu mostra fotogràfica. Esperem que us agradi.