Ahir dimecres 31 de gener vam celebrar el Dia de la Pau i la No-violència amb un acte que va aplegar en el pati superior tot l’alumnat del Col·legi, des de P3 fins a 2n de Batxillerat.

Aquesta jornada, destinada a conmemorar i enfortir els ideals de pau entre les nacions i entre les persones, va començar amb la benvinguda a càrrec de Victor Gregorio, Coordinador de Pastoral. Tot seguit, el P. Molina va dirigir unes paraules als assistents i a continuació es va llegir un manifest. Després el sr. Plumeti, voluntari de l’Hospital de St. Joan de Déu,  va fer una breu actuació acompanyat del seu “gos invisible” per subratllar la importància dels somriures dels nens com a porta d’entrada a la pau. Els alumnes d’ESO i Batxillerat van elaborar uns clauers, relacionats amb el lema “Contagia somriures”, que van regalar als alumnes i als professors.

Per acabar, vam ballar plegats la cançó de la pau, amb una coreografia preparada per alumnes de 4t d’ESO.

Gràcies a l’equip de pastoral, als profes col·laboradors i a l’alumnat, especialment als que han participat amb la coreografia  i amb l’intercanvi entre alumnes de batxillerat i els més petits de P3.

Us deixem a continuació un breu vídeo, de 2 min. (agraïm la col·laboració de l’Àlex Roigé, de 4t d’ESO) i l’enllaç a l’àlbum fotogràfic, amb una atenció especial a la relació entre els alumnes de Batxillerat i P3:

[youtube id=”DhYsh24vsvE” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

 

Dia_de_la_Pau_01   Dia_de_la_Pau_07

Dia_de_la_Pau_17   Dia_de_la_Pau_33

Dia_de_la_Pau_36   Dia_de_la_Pau_37

Dia_de_la_Pau_43   Dia_de_la_Pau_45

Dia_de_la_Pau_46   Dia_de_la_Pau_53

Dia_de_la_Pau_61   Dia_de_la_Pau_56

ENLLAÇ A L’ÀLBUM FOTOGRÀFIC CELEBRACIÓ DIA PAU