Volem felicitar el grup de teatre d’exalumnes del Col·legi, Cavall de Tramoia, pel preciós muntatge de la coneguda comèdia de Philip Barry, Històries de Filadèlfia.

El públic ha gaudit d’allò més els dies 4, 5 i 6 de maig amb l’excel·lent interpretació d’aquest grup de joves actors i actrius, amb una esplèndida escenografia elaborada de forma artesanal pels propis membres del grup, amb un text molt ben traduït de l’original al català per una altra membre del grup, Isa Flaquer, amb un vestuari i una caracterització molt adients i, com no, amb una acurada direcció del Christian Machío.

Ha estat brillant tot el treball darrere de l’escenari ­–maquillatge, atrezzo, regidoria, llums, efectes de so, disseny gràfic i audiovisual– i el treball interpretatiu, que ha abordat amb èxit una obra complexa i madura, amb molts matisos.

Els agraïm l’esforç i els felicitem per l’exemple de treball en equip, pels valors que palesen any rere any i per haver superat amb nota aquest repte. Gràcies!

Un fort aplaudiment a tots els participants a Històries de Filadèldia: Alba Ariño, Joan Carles Bailach, Núria Dunjó, Isa Flaquer, Pol Galiano, Marta Gallardo, Christian Machío, Alex San José, Àlex Rivero, Carles Rivero, Laura Rodríguez, Anna Rossell, Maria Tomàs-Rodó, Alicia Urios, Laia Valverde i Ernest Vinyals.

Vegeu algunes fotos de la representació:

Hist_Filad-023   Hist_Filad-034

Hist_Filad-046   Hist_Filad-076

Hist_Filad-060   Hist_Filad-079

Hist_Filad-107   Hist_Filad-113

Hist_Filad-121   Hist_Filad-126

Hist_Filad-141   Hist_Filad-142

Hist_Filad-154   Hist_Filad-158